February 5, 2020

A View to Die For : Hillside house built for the landscape of San Salvador

CONTENT

This immense construction looks out onto rolling hills and wild shrubbery and was built on a hillside in San Salvador. The main rooms of the house are in fact oriented to help maximise the view of wildlife, mountains and the Pacific Ocean for the environmentally conscious owners. Jose Roberto Paredes and his team of architects from the company Cincopatasalgato used natural and sustainable materials to build the house, and even built a pool located at the front of the building. The large glass panel windows and doors enable light to pour in from every angle and the beautiful views to frame the rooms. The decor of the house encompasses a very neutral yet modern look and feel with purposefully designed furniture.

san salvador home, contemporary modernism
san salvador home, contemporary modernism
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram