31 stycznia, 2020

Akcja renowacja: betonowy dom przebudowano na potrzeby powiększającej się rodziny

CONTENT

Wielu ludzi nie starcza odwagi, aby przeprowadzić się, gdy brakujemy im przestrzeni; jednakże mieszkającej tu rodzinie udało się znaleźć inny sposób. Przebudowali i rozbudowali obecny dom, aby zyskać więcej metrów kwadratowych. Betonowy dom wybudowano w latach 1950tych, a Naturehumaine poszerzył piętro dodając nachodzące bryły z elewacją z drewnianych listew. Pokoje na parterze zaaranżowano wokół środka – głównego punktu całego domu. Elementy dekoracyjne są cudownie nowoczesne, wzbogacone o niezwykłe dodatki takie, jak szklana podłoga prowadząca do sypialni czy ekscentryczne drewniane schody oddzielone szkłem i drewnem. To prawdziwie inspirująca renowacja, która nadała budynkowi osobowość i funkcjonalność. Zdjęcia Adrien William.

cubic house with monochrome elements
cubic house with monochrome elements
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram