March 13, 2020

Converted Boiler Room Reveals Interior Design Innovation

Converted Boiler Room Reveals Interior Design Innovation

It is obvious that Stack + Co didn’t have a lot to work with when they first entered the old boiler room they were hired to renovate into a modern living and work space. Rather than gutting the whole space and working from scratch, this interior design firm elected to preserve and highlight most of the existing elements. A second story was added in the form of a loft, giving the client more room. A clever mixture of black and white has been utilized. Black columns run into a black painted border that appears on the very bottom of the second story. White stairs have been bolted into a black platform. Black bootcases are lined up against white walls. The original brick walls have also been painted white.

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram