Przestrzeń mieszkalna przekształcona w artystyczne biuro

Przestrzeń mieszkalna przekształcona w artystyczne biuro

14 January, 2014  |  Biuro

To modne, lekko kiczowate, profesjonalne biuro w Słowacji uzupełnione o stanowiska pracy, recepcję, aneks kuchenny, pokój socjalny oraz salę konferencyjną emanuje pewnością siebie i kreatywnością. Aby uzyskać bardziej otwartą przestrzeń Plus Minus Architects wyeliminował ściany wewnętrzne, dzięki czemu pracownicy nie czują się ograniczeni. Wszędzie położono parkiet, a ceglane mury pomalowano na biało. Również drewniane belki pod sufitem są pokryte bielą. W pomieszczeniu socjalnym białą, gołą, ceglaną ścianę udekorowano zwierzęcą czaszką. Na filigranowym stole stoi zabytkowa maszyna do szycia oraz roślina doniczkowa. Wbudowany w ścianę regał wychodzi na mały zlew i strefę do gotowania. Ta przestrzeń do pracy daje załodze możliwość pracy indywidualnej lub grupowej w estetycznie zaadaptowanym wnętrzu.

 

Odpowiedz

Moderowanie komentarzy możliwa, nie ma konieczności ponownego dodawania komentarzy.