Projekt wnętrza słowackiego mieszkania wykorzystującego perspektywę

Projekt wnętrza słowackiego mieszkania wykorzystującego perspektywę

20 November, 2013  |  Wnętrze Mieszkania

Wymiary i przestrzeń to elementy, po które często sięga się w projektowani wnętrz, aby pomóc ludziom dostrzec rzeczy w innym świetle. W tym mieszkaniu słowackim ściana z akcentem pojawia się i znika dzięki projektowi Beef Architecture. Duże panele przypominają kształtem kamienie, jakie mogły służyć do budowy piramid. Niektóre kształty kamieni sterczą na zewnątrz, a inne są wciśnięte o kilka cali w tył. Obok można dostrzec drewniane tekstury na krzesłach, kinie domowym i ławie. Ten płynny temat drewna i materiałów wykonanych ludzką ręką przepływa przez mieszkanie. W kuchni umieszczono pojedynczy głośnik, wyglądający dziwnie na miejscu na podłogach z litego drewna. Trwałe drewniane szafki na wymiar w łazience umieszczono obok porcelanowej wanny.

wykończenia wnętrz z drewna

Połączenie drewniane podłogi i meble drewniane

drewniany stół

salon na planie otwartym

drewniane wykończenie ścian

apartamenty na otwartym planie

kuchnia z wyspą w mieszkaniu

okap w kuchni

miejsce pracy kuchnia

widok z okna apartamentu

wnętrze sypialni

łazienka z drewnianymi podłogami i meblami

Parkiet w łazience

nowoczesny zlewozmywak

sypialnia z dużymi oknami

Widok z domu na noc Bratysławie

Sypialnia wnętrza w kolorze białym

TV w sypialni

balkon mieszkanie

Plan mieszkanie

 

Odpowiedz

Moderowanie komentarzy możliwa, nie ma konieczności ponownego dodawania komentarzy.