Nowatorsko zaprojektowana przestrzeń biurowa w San Francisco z nowoczesnym wykończeniem

Nowatorsko zaprojektowana przestrzeń biurowa w San Francisco z nowoczesnym wykończeniem

2 December, 2013  |  Biuro

Poznajcie Gigant Pixel – główną firmę technologiczną w San Francisco, która zleciła Studio O+A projekt wystroju wnętrza tak, aby zdobył on sobie serca zarówno klientów jak i pracowników. Prostokątne arkusze rzędów stali w malutkich kwadratach przymocowano do ścian i sufitów na całej przestrzeni. Dzięki kropkom, a ściśle mówiąc pikselom we wnętrzu, ten projekt zgrabnie nawiązuje do nazwy firmy. Od samego wejścia gości wita biała, futurystyczna recepcja. Przestrzeń do pracy tworzą podłoga z wytrzymałego drewna, betonowe ściany i wyeksponowany sufit z belek, a także pojedyncze biurka ustawione w jednym obszarze. Znajdują się tu również drewniano-stalowe stołki barowe, obok których stoją szerokie, skórzane fotele oraz drewniane ławki. Przeszklona sala konferencyjna sporych rozmiarów umeblowana została białymi stołami oraz czarnymi i metalicznymi krzesłami obrotowymi.

nowoczesne biuro

przemysłowych wnętrz biurowych

wnętrze biuro

Powierzchnia biurowa

drewniane podłogi w biurze

betonu w biurze wnętrz

ognisko i drewniany strop w biurze

biuro

nowoczesne biuro

kuchnia w biurze

 

Odpowiedz

Moderowanie komentarzy możliwa, nie ma konieczności ponownego dodawania komentarzy.