Dom w Sydney po renowacji

Dom w Sydney po renowacji

19 February, 2014  |  Fasada Domu, Wnętrze Domu

Wysoka tropikalna roślinność ukrywa część niższego poziomu domu po znaczącej renowacji. Szklany płot i ściana nośna stylizowana na taras okalają basen olimpijski. Za basenem na trawie ustawiono osobliwą strefę wypoczynkową. Romantyczna jadalnia znajduje się vis-a-vis patio na tyłach domu, gdzie na boku umieszczono kącik jadalniany. Zmieszczono jeszcze jeden formalny obszar jadalniany ukryty za pełnym dramatyzmu miejscem spoczynku z wykonaną na zamówienie kanapą stylizowaną na ławę w czerni i szarości. Szare kamienne kafle i akcenty z drewna czereśniowego pojawiają się w łazience. Projekt Roth Architects.

 

Odpowiedz

Moderowanie komentarzy możliwa, nie ma konieczności ponownego dodawania komentarzy.