As Open as a Window: Large house allows a tremendous amount of light into the living space due to its construction

As Open as a Window: Large house allows a tremendous amount of light into the living space due to its construction

14 May, 2014  |  Exterior, House Interior

Located on a grassy meadow amongst beautiful rolling hillsides and tall vegetation, this modern house dissolves the boundaries between the outside and the inside with its construction and layout. Created by Carney Logan Burke Architects, this house has been created to fit all of the basic requirements the owners wanted such as a good fit into the neighbourhood and a unique and modern space, all of which has been done on a whopping 600 square meters. The structure of the house captures a large amount of natural light due to its protruding volumes and large windows, which helps to keep the interior open and spacious while allowing the natural landscape to fill the window panes. The interior is very cosy and comfortable, whilst being contemporary and slightly industrial.

modern house surrounded by beautiful nature

spiral staircase in the courtyard

terrace

modern house facade

terrace with beautiful mountain views

entrance to the house and the hallway

hall

living room interior with fireplace and views of the mountains

modern kitchen and dining room

 

Leave a Reply

Comment moderation is enabled, no need to resubmit any comments posted.